Bár még hivatalosan el sem kezdődött a választási kampány, máris több olyan politikai akció történt Csepel-Soroksáron, ami minimum átlépte a jó ízlés határait.

Először Németh Szilárd csepeli polgármester a helyi iskolások üzenő füzetén keresztül próbálta becserkészni a szülőket, hogy minél nagyobb számban küldjék vissza a helyi Fidesz kamu konzultációs kérdőívét. A válaszok iskolákban, óvodákban való gyűjtéséről már nem is beszélve! Semmi sem szent, ha a cél az 5 millió Ft-ba kerülő kampány- és önfényező akció legalizálása, és a gyermekeken keresztül a szülők politikai befolyásolása.

Ezt követte a helyi MSZP és az Együtt 2014 által meghirdetett pénzjutalmas (!) „karácsonyi rajzpályázat”, mely során gyermekek rajzait kérik beküldeni „a kapcsolattartáshoz szükséges” adatokkal együtt. Nem nehéz kitalálni, hogy a gyermekek felhasználásával ez milyen politikai- és kampánycélokat szolgál…

Álláspontom szerint ezt sürgősen be kell fejezni!

Tisztelettel, de nyomatékosan kérem a csepel-soroksári politikai pártokat, szervezeteket: a választási kampány során hagyják békén a gyermekeinket, és ne rajtuk keresztül vadásszanak a felnőttek szavazataira!

Számtalan más (bár kétségtelenül melósabb) útja létezik a választók meggyőzésének.

 

Borka-Szász Tamás

országgyűlési képviselőjelölt, Demokratikus Koalíció

A bejegyzés trackback címe:

https://borkaszasztamas.blog.hu/api/trackback/id/tr215648086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása